Meer resultaten voor feesttent tuin

   
   
 
feesttent tuin
Vijf leuke locaties voor je huwelijkstent! House of Weddings.
Je trouwfeest vieren in de tuin van je ouders, familie of vrienden, is een goed idee als de tuin groot genoeg is en makkelijk bereikbaar is voor je leveranciers en gasten. Zorg dat je voldoende parkeerplaatsen ter beschikking hebt, of zorg voor een shuttlebusje. In de velden. Je tent bij een boer plaatsen zorgt voor dat instant outdoor-gevoel en die gezellige sfeer. Zorg voor een versgemaaid terrein, óf laat bewust die mooie veldbloemen of graan rondom je tent staan. Voor dat intense blote-voeten-in-het-gras-gevoel, kies je voor een casual chic dress code en een mandje gepersonaliseerde Havaianas! Foto: Wedding Planner: Madame Est Servie Fotograaf: Fotech Tent: ERS Tenten. In een kasteeltuin. Laat jullie feesttent in het domein van een kasteel optrekken.
Een tuinfeest in de winter? Zo doe je dat! Blog Salino.be.
Vraag een muzikale vriend om wat gitaar te spelen rond het vuur, nodig een jazz-bandje uit of huur zelfs een DJ in. Wie weet krijg je de mensen wel aan het dansen in jouw tuin. En van dansen krijg je het warm.
Tenten C-JUMP.BE.
Een lente of communiefeest, huwelijksparty, verjaardagsdrink, afscheidsfeest, pensioensfeest of buurtfeest? Bij Content2Rent kun je alle feestmateriaal huren. Tafels en stoelen natuurlijk. Ook borden, glazen en bestek. En drankkoelers, percolators en zelfs warmtepaddenstoelen. Feestpakket huren op maat. Elk feestje is een ander beestje. Daarom heb je bij Content2Rent keuze uit verschillende feestpakketten: Kidspakket, Feestpakket, Regular receptiepakket, Starshade receptiepakket, Dinnerpakket en Pakket op maat. Daardoor huur jij de feesttent en het feestmateriaal precies op maat van jouw feest én budget. Feesttenten te huur van 15 tot 135 personen. Zoek je een feesttent te huur?
Partytent te koop.
Doordat deze partytent super makkelijk en razendsnel, zelfs door één persoon, op te zetten is, worden deze partytenten ook wel easy-up-tenten genoemd. Het dakframe opent en plooit dicht zoals een accordeon of harmonica. Deze vouwtenten worden zeer vaak gebruikt op events, sportwedstrijden, zoals autorallys, motorcross wedstrijden, maar ook door cyclocrossers en fietsers. De plooitent is super makkelijk op te zetten en mee te nemen, en door de zijwanden kunnen de sporters en atleten zich in alle privacy omkleden en voorbereiden. U kan de vouwtent of canopy tent voor veel doeleinden inzetten. Voor al uw feesten op uw terras of in uw tuin. Als markt tent of als cateringtent, maar ook als rokerstent in de horeca. Als promotie tent bij sponsoring. Op sportwedstrijden, festivals, evenementen, zal een bedrukte tent een enorme eye catcher zijn. Ook de hulpdiensten, zoals politie, brandweer of Rode Kruis doen vaak een beroep op een canopytent als infopost of soms zelfs als VMP vooruitgeschoven Medische Post. Raadpleeg een overzicht van de vouwtenten. Een luxe pagodetent of piramidetent van Partyspace.
Grote partytent, Aluhal permanent in tuin Bouwinfo.
ja een tent is niet ideaal daar ben ik mij bewust van. en voor het mooie uitzicht moet je het ook niet doen. daarom zijn we het toch aan het bekijken om links een garage te zetten, hopelijk doen de aanpalende buren niet moeilijk want zou dan op 1m van perceel grens willen beginnen ipv 2m. We maken dan ook links een extra inrit naar achteren en dan moet ik achteraan niet van de rechterkant naar de linkerkant een inrit voorzien want dan zou ik veel te veel tuin verliezen.
Partytent kopen? Alle partytenten online bol.com.
Anderen zochten ook: partytent opvouwbaar. Alles van REKE. Alles in Loungesets. Alles in Luifels. Anderen zochten ook: easy up partytent. Anderen zochten ook: paviljoen. Alles in Terrasverwarmers. Alles van Profitent24. Anderen zochten ook: zijwanden partytent 3x3. Alles van MaxxGarden. Alles in Tuinmeubelen. Alles in Parasols. Alles in Zonneschermen. Alles in Bergingen Overkappingen. Anderen zochten ook: tuinpaviljoen. Anderen zochten ook: pergola. Alles van Garden Royal. Alles in Zonwering. Alles in Tuininrichting. Anderen zochten ook: easy up. Alles van Garden Impressions. Anderen zochten ook: feesttent. Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel.
Home Festivole.
Voor ons huwelijk kozen wij voor een volledig zelf georganiseerd feest in eigen tuin. Met de hulp van Festivole voor tent, tafels en servies werd het een fantastisch evenement. Alles werd vlot opgezet, Caroline dekte de tafels schitterend in en alles was de volgende dag al tegen s middags weer opgeruimd.
Alles voor het leukste tuinfeest.
Heb je een kleine tuin of een beperkte ruimte op jouw balkon? Dan kan je het tuingevoel altijd oproepen met planten! Zorg dat er voldoende groen is op de plaats waar je jouw aperitiefje drinkt en hapjes eet. Dat maakt het meteen een pak gezelliger en sfeervoller! Ontdek onze artikelen. Bekijk ook zeker eens deze toppers. Stevige polyethyleen feesttent 4 x 8 m.
Partytent Alice's' Garden.
Deze tent is in drie hoogtes verstelbaar. Tot slot is een opvouwbare partytent heel prettig als je wat minder ruimte heeft en de tent wilt meenemen. De tent kan eenvoudig in en uit elkaar geklapt worden en is goed draagbaar. Tenten in de vorm van een prieel zien er door hun vorm fijn uit in de tuin en zijn ook in de zomermaanden op warme dagen een prima zonwering. Uiteraard kun je er ook een feest, barbecue of receptie er onder houden. Wil je het echt wat groter aanpakken, dan is een receptietent een uitstekende keuze. Deze tenten zijn afgesloten door de zijwanden en meestal geheel wit. Een grote partytent met zijwanden heeft vaak plastic ramen voor lichtinval overdag, en een deuropening die gesloten kan worden met klittenband. De tenten zijn wind en waterdicht en in veel verschillende maten verkrijgbaar: 3x6, 3x9, 5x10, of 6x12 meter. Feest, receptie of bruiloft: voor welke gelegenheid heb je de tent nodig? Geef je een feest als het buiten lekker warm is, maar ben je bang dat een bui op het laatste moment je feest zal verpesten? Dan kan een open of half-open feesttent uitkomst bieden.
Pop-up tent Kristallijn De Feestarchitect.
Pop-up tent Kristallijn. Locatie in de kijker. Bent u nog op zoek naar een uniek concept voor uw personeelsfeest, communiefeest, babyborrel, teambuilding of huwelijksevent? Dan hebben wij alvast DE locatie voor u. Van half augustus tot midden oktober zullen wij samen met 5 partners een pop-up locatie voorzien in de tuinen van De Kristallijn te Gent.
GAMMA Partytent kopen voor een feestje in de tuin?
Ook voor de losse zijwand voor de partytent ga je naar GAMMA. Koop bij ons je partytent online of ga naar een van de bouwmarkten. Comfortabel buiten zitten in een partytent met zijwanden. Het weer in Nederland wil nogal eens wat te wensen overlaten. Dat is extra vervelend wanneer je een groot tuinfeest in de planning hebt. Een partytent met zijwanden houd je gasten warm en droog, helemaal als je er een terrasverwarmer bij plaatst. Je breidt je feesttent heel eenvoudig uit met een losse zijwand voor de partytent. Door de losse zijwand voor de partytent te gebruiken, heb je de mogelijkheid om deze te verwijderen wanneer het weer warmer wordt. Een feesttent in verschillende maten. Heb je een kleine tuin? Ook dan vind je binnen ons assortiment partytenten met een geschikte maat. Denk bijvoorbeeld aan een partytent in de maat 275 x 275 centimeter. Een groter model is de partytent van 3 x 4 meter.

Contacteer ons