Meer resultaten voor kraantje pappie feesttent

   
   
 
kraantje pappie feesttent
Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé Akkoorden Chordify.
Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé. diagrammen Overzicht verbeter. Tik de video om te beginnen met spelen! Download de app. De akkoorden voor Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé worden geladen. guitar ukulele piano. Vergelijkbaar met Kraantje Pappie Feesttent ft.
Welkom in de Feesttent van Kraantje Pappie! Qmusic. play-alt. stop. music. listen. check. chat. send. spotify. attachment. close. actions. dislike. like. arrow-left. arrow-right. play. apple. google. qsounds. audio.
Welkom in de Feesttent van Kraantje Pappie! 18 augustus 2017. Kraantje Pappie zorgde vrijdag 18 augustus voor vette beats aan het Q-Beach House. Feesttent, Waar is Kraan en zijn hit Pompen konden natuurlijk niet ontbreken! Bekijk hieronder alle nummers.: Schrijf je in voor de leukste werkplek van België!
Kraantje Pappie is back in dampende feesttent van Klomppop Bevelanden pzc.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Alarm. Pijlen. Net binnen. Play. Play
Kraantje Pappie maakte een grote show van zijn optreden op Klomppop. Johan Van Der Heijden. Kraantje Pappie is back in dampende feesttent van Klomppop. OVEZANDE Toen Kraantje Pappie in 2013 voor het eerst op Klomppop stond, wist hij de grote tent al aardig vol te krijgen.
Kraantje Pappie Discographie Discogs.
Vendre cette version. Semi Bekend CD, Single, Promo. Vendre cette version. Kraantje Pappie, Jiggy Djé. Kraantje Pappie, Jiggy Djé Feesttent CD, Single, Promo. Vendre cette version. Met Zijn Tweeën CDr, Single, Promo. Vendre cette version. Goud Over Shirt Heen G.O.S.H.
Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé Concert, Youtube, Music.
Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé AXED.
Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé. Voor wie het heeft gemist, Kraantje Pappie nieuwste videoclip is genaamd Feesttent. De video is afkomstig van zijn nieuwe album Crane II die 14 maart zal worden gelanceerd. Geniet van deze heerlijke feestclip!
Kraantje Pappie Feesttent FeestDJRuud Remix YouTube.
Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Feesttent FeestDJRuud Remix Duur: 415. Kraantje Pappie Topic 9.717 weergaven. 50 video's' Alles afspelen Mix Kraantje Pappie Feesttent FeestDJRuud Remix YouTube. FeestDJRuud, Jebroer Duizend Nachten Music Video ft.
Kraantje Pappie Feesttent" songtekst Lyrics at AZLyrics.com.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Kraantje Pappie Lyrics. Dames en heren, visjes en vosjes, wilt u alstublieft ophouden met normaal doen? Daar is het nu niet het moment voor, en niet zo dringen bij de bar er proberen mensen dronken te worden, dankuwel! Yeah, dit is die party zonder gastenlijst. Gewoon een lange taffesrij. Maar iedereen is facking blij. Kijk maar naar hoe zat we zijn. Niemand hoeft hier knap te zijn. Ook geld is niet belangerijk. Gewoon een pot met twintig man. En kopen zo een vat gelijk. Bier in m'n' hand. En ik heb Remy op m'n' nek. Daar ligt Fiddax op de grond. En, hier, die kotst over het hek. Zweet vliegt in t rond. En ik krijg alles in m'n' bek. Des te losser des te beter. Vind het helemaal te gek. Want dit is losgaan, ouwe kicks. Bier dat smaakt naar lauwe pis. Zweten in mijn nieuwe shirt. En dansen op die foute hits. Stuk gaan, vage shit. Bier dat half water is. In de polonaise en we zingen samen. Welkom in de feesttent.
Feesttent Kraantje Pappie on Spotify.
Door onze website en services te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals omschreven in ons Cookiebeleid. Spotify Web Player wordt niet ondersteund in deze browser. Gebruik een andere browser of download Spotify voor je desktop. Feesttent Kraantje Pappie.
Video: Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé. Video: Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé.
Video: Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé. Vandaag brengt Kraantje Pappie zijn nieuwe videoclip Feesttent uit. De track is na Met Zn Tweeën de tweede single van Kraantje Pappies tweede studioalbum Crane II, dat ook deze keer volledig geproduceerd is door het producerstrio Nightwatch.
Kraantje Pappie Feesttent Top 40.
Artiestinformatie Songinfo Songtekst. Alex van der Zouwen breekt in 2012 door met zijn debuutalbum Crane, waarop hij hiphop combineert met invloeden uit de dubstep. Van dat album van Kraantje Pappie bereikt de single Waar Is Kraan begin 2012 de Top 40. Later dat jaar staat ook zijn bijdrage op Alles Gaat Voorbij van Doe Maar en Postmen één week in de Top 40. In 2013 komen we de rapper tegen op Weekend, waarop ook FeestDJRuud, Dirtcaps en Sjaak te horen zijn. Vrij snel daarna valt hij op als hij alle publicaties op Twitter en Instagram verwijderd. De rapper verklaart dat er niks aan de hand is, maar wel iemand heeft moeten inhuren om zijn historie te verwijderen. Vooruitlopend op het nieuwe album, Crane II, dat in het voorjaar van 2014 mag worden verwacht, staat de single Met Z'n' Tweeën in de Tipparade. Kort voor de release verschijnt Feesttent, waarop ook Jiggy Dje te horen is.

Contacteer ons