Zoeken naar kraantje pappie feesttent

   
   
 
kraantje pappie feesttent
Feesttent Kraantje Pappie.
App je de studio. Feesttent Kraantje Pappie. Kraantje Pappie 1986 is de artiestennaam van de Nederlandse rapper Alex van der Zouwen, die woont en werkt vanuit Groningen. De rapper brengt in 2008 zijn eerste mixtape uit met de titel Clubvoer Mixtape.
Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé Kraantje Pappie Muziek, Hiphop en Artiesten.
Welkom in de Feesttent van Kraantje Pappie! Qmusic. play-alt. stop. music. listen. check. chat. send. spotify. attachment. close. actions. dislike. like. arrow-left. arrow-right. play. apple. google. qsounds. audio.
Welkom in de Feesttent van Kraantje Pappie! 18 augustus 2017. Kraantje Pappie zorgde vrijdag 18 augustus voor vette beats aan het Q-Beach House. Feesttent, Waar is Kraan en zijn hit Pompen konden natuurlijk niet ontbreken! Bekijk hieronder alle nummers.: Schrijf je in voor de leukste werkplek van België!
Feesttent Lyrics Kraantje Pappie.
Kraantje Pappie Lyrics. Do you like this song? click stars to rate. Yeah, dit is die party zonder gastenlijst, gewoon een lange tafesrij. Maar iedereen is facking blij. Kijk me nou hoe zat we zijn, niemand hoeft hier knap te zijn., ook geld is niet belangerijk. Gewoon een pot met twintig man en kopen zo een vat gelijk. Bier in m'n' hand, en ik heb remy op m'n' nek. Daar ligt fidax op de grond en die kotst over het hek. Zweet vliegt in't' rond en ik krijg alles in m'n' bek. Des te losser des te beter vind het helemaal te gek. Want dit is losgaan, ouwe kicks, bier dat smaakt naar lauwe pis. Zweten in mijn nieuwe shirt en dansen op die foute hits. Stuk gaan, vage shit, bier dat half water is. In de polonaise en we zingen samen Welkom in de feesttent. Welkom in de allerleukste party van het dorp en zeg. welkom in de feesttent. Iedereen kent iedereen en dat is hoe het hoort. op deze party in de feesttent.
YouTube.
Later herinneren Bekijken. Een privacyherinnering van YouTube, een bedrijf van Google. De volgende video begint stoppen. Onze excuses voor de onderbreking. We hebben een groot aantal aanvragen van je netwerk ontvangen. Vul het onderstaande formulier in om YouTube weer te gebruiken.
Kraantje Pappie Feesttent FeestDJRuud Remix Dinle.
Droom Kraantje Pappie. Feesttent Kraantje Pappie. Feesttent Remixes Kraantje Pappie. Best Wel Een Ding Kraantje Pappie. Kraantje Pappie Popüler arklar. Feesttent Bizzey Remix Kraantje Pappie. In Vorm Feestie Kraantje Pappie. Pompen Kraantje Pappie. Feesttent FeestDJRuud Remix Kraantje Pappie. Rillis Kraantje Pappie.
Feesttent Kraantje Pappie on Spotify.
Afspelen op Spotify. Feesttent Kraantje Pappie, MC Jiggy Djé Crane II. Meer van Jordy Engel. Frank Van Etten Nostalgie. BUURT LEKKER FEEST. Meer over Jordy Engel. Luister nu naar Feesttent Kraantje Pappie. Luister naar alles van Feesttent Kraantje Pappie in de Spotify-app.
Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé Akkoorden Chordify.
Chordify voor iOS Chordify voor Android Vals aan het spelen? Help Algemene voorwaarden Over Chordify Feedback. Download de Android app. Chordify voortgang 0 %. Kraantje Pappie Feesttent ft. MC Jiggy Djé. diagrammen Overzicht verbeter. De akkoorden voor Kraantje Pappie Feesttent ft.
Kraantje Pappie Feesttent Top 40.
We willen meer bestellen Meer bestellen. We willen meer bier snellen Meer bier snellen. We willen meer bestellen. Welkom in de feesttent. Jawel, jawel, dames en heren, het moment is daar. Kraantje Pappie is in de tent. Welkom in de feesttent.
Feesttent NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flickr. hammer. headphones. icon. instagram-round. instagram. Link icon. liveblog. login.
Kraantje Pappie is getransformeerd van bekende rapper tot. Kraantje Pappie kan eigen mixtape Duifmeneer niet vinden. Ongeveer 10 jaar geleden kwam Kraantje Pappie voor het. Sigaret staat voor een hele nieuwe Kraantje Pappie. Pompen in de feesttent met Lil Craney is er op deze track.
Jiggy Dje Feesttent songtekst Songteksten.nl Your Lyrics Source.
Home Artiesten J Jiggy Dje. Kraantje Pappie Jiggy Dje Feesttent. Yeah, dit is die party zonder gastenlijst, gewoon een lange tafesrij. Maar iedereen is facking blij. Kijk me nou hoe zat we zijn, niemand hoeft hier knap te zijn, ook geld is niet belangerijk. Gewoon een pot met twintig man en kopen zo een vat gelijk. Bier in m'n' hand, en ik heb remy op m'n' nek. Daar ligt fidax op de grond en die kotst over het hek. Zweet vliegt in't' rond en ik krijg alles in m'n' bek. Des te losser des te beter vind het helemaal te gek. Want dit is losgaan, ouwe kicks, bier dat smaakt naar lauwe pis. Zweten in mijn nieuwe shirt en dansen op die foute hits. Stuk gaan, vage shit, bier dat half water is. In de polonaise en we zingen samen Welkom in de feesttent.

Contacteer ons