Op zoek naar feesttent kraantje pappie lyrics?

   
   
 
feesttent kraantje pappie lyrics
Kraantje Pappie Jiggy Djé Feesttent lyrics official.
Feesttent lyrics by Kraantje Pappie Jiggy Djé. The best of music in lyrics! home K Kraantje Pappie Jiggy Djé Feesttent lyrics en Français. Kraantje Pappie Jiggy Djé Feesttent song lyrics. Kraantje Pappie Jiggy Djé. Feesttent Kraantje Pappie Jiggy Djé sheet.
Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé Feesttent Lyrics Musixmatch.
In de polonaise en we zingen samen Welkom in de feesttent. Welkom in de allerleukste party van het dorp en zeg welkom in de feesttent. Iedereen kent iedereen en dat is hoe het hoort op deze party in de feesttent.
Songtext von Kraantje Pappie Feesttent Lyrics.
welkom in de feesttent. Was het elke avond maar zo'n' feestje zoals hier. En als ze bij de dixie echte rij staan. Dan weetje wie daar lekker aan voorbij ga. De hele groep die kijk kwaad, wil dat ik naar het eind ga., bekijk het maar. Moet zeiken als een paard en daarna weer bier stellen., weer bier stellen. We willen meer bestellen. We willen meer bier stellen, meer bier stellen., We willen meer bestellen. Welkom in de feesstent. Noch keine Übersetzung vorhanden. Jetzt Übersetzung hinzufügen. Auf Facebook teilen Facebook Songtext twittern Twitter Whatsapp. Writers: MARTIJN VAN SONDEREN, THIJS DE VLIEGER, ALEX VAN DER ZOUWEN, NIK R. ROOS, VINCENT PATTY Lyrics powered by www.musixmatch.com. Fehlerhaften Songtext melden. De bazen van de club von The Partysquad. Regen in de tuin von Ronnie Flex. Dans met mij von Gers Pardoel. Dom, lomp famous von The Opposites. B2S Presents DJ Paul Elstak von DJ Paul Elstak. Schreibe den ersten Kommentar! Noch keine Übersetzung vorhanden. Jetzt Übersetzung hinzufügen. von Kraantje Pappie.
AZ Lyrics.az Kraantje Pappie Feesttent lyrics Crane II Album.
Top 50 songs. Kraantje Pappie lyrics. Kraantje Pappie Feesttent lyrics. Yeah, dit is die party zonder gastenlijst, gewoon een lange tafesrij. Maar iedereen is facking blij. Kijk me nou hoe zat we zijn, niemand hoeft hier knap te zijn., ook geld is niet belangerijk.
Kraantje Pappie Feesttent Lyrics Genius Lyrics.
In de polonaise en we zingen samen. Hook, Kraantje Pappie.: Welkom in de feesttent. Welkom op de allerleukste party van het dorp mensen. Welkom in de feesttent. Iedereen kent iedereen en dat is hoe het hoort. Op deze party in de feesttent.
Feesttent Kraantje Pappie Lyrics SNG.nu.
In de polonaise en we zingen samen Welkom in de feesttent. Welkom in de allerleukste party van het dorp en zeg welkom in de feesttent. Iedereen kent iedereen en dat is hoe het hoort op deze party in de feesttent.
Feesttent Lyrics Kraantje Pappie.
Kraantje Pappie Lyrics. Do you like this song? click stars to rate. Yeah, dit is die party zonder gastenlijst, gewoon een lange tafesrij. Maar iedereen is facking blij. Kijk me nou hoe zat we zijn, niemand hoeft hier knap te zijn., ook geld is niet belangerijk. Gewoon een pot met twintig man en kopen zo een vat gelijk. Bier in m'n' hand, en ik heb remy op m'n' nek. Daar ligt fidax op de grond en die kotst over het hek. Zweet vliegt in't' rond en ik krijg alles in m'n' bek. Des te losser des te beter vind het helemaal te gek. Want dit is losgaan, ouwe kicks, bier dat smaakt naar lauwe pis. Zweten in mijn nieuwe shirt en dansen op die foute hits. Stuk gaan, vage shit, bier dat half water is. In de polonaise en we zingen samen Welkom in de feesttent.
Feesttent Kraantje Pappie Tekst Lyrics Network.
In de polonaise en we zingen samen Welkom in de feesttent. Welkom in de allerleukste party van het dorp en zeg welkom in de feesttent. Iedereen kent iedereen en dat is hoe het hoort op deze party in de feesttent.
Kraantje Pappie Feesttent songtexten NL.
De stukjes van MC Jiggy Djé worden eerder gepraat dan gezongen. Welkom" in de feesttent, wat tussen de strofen voorkomt, wordt altijd gezongen door Kraantje Pappie. Writers: ALEX VAN DER ZOUWEN, THIJS DE VLIEGER, VINCENT PATTY, MARTIJN VAN SONDEREN, NIK R.
Kraantje Pappie-Feesttent Videos, Songs, Discography, Lyrics.
Home / Kraantje Pappie / Feesttent. Kraantje Pappie Feesttent. Repetition on the radio 1. Kraantje Pappie Feesttent. Add to favorites. Pre-order nu het album Crane II van Kraantje Pappie! Feesttent met MC Jiggy Djé is de derde video van Kraantje Pappie zijn tweede album dat nu is te bestellen!
Kraantje Pappie Feesttent" songtekst Lyrics at AZLyrics.com.
Verder willen wij melden dat er geen alcohol wordt geschonken onder de 18 jaar, tenzij je eruit ziet als 18 jaar of ouder, of een goed verhaal hebt natuurlijk. Welkom in de feesttent Het is een feestje! Writers: Alex Van Der Zouwen, Thijs De Vlieger, Vincent Patty, Martijn Van Sonderen, Nik R. Kraantje Pappie Lyrics.

Contacteer ons