Op zoek naar feesttent songtekst?

   
   
 
feesttent songtekst
Kraantje Pappie Feesttent Top 40.
We willen meer bestellen Meer bestellen. We willen meer bier snellen Meer bier snellen. We willen meer bestellen. Welkom in de feesttent. Jawel, jawel, dames en heren, het moment is daar. Kraantje Pappie is in de tent. Welkom in de feesttent.
Kraantje Pappie Wikipedia.
Ook ontving hij gouden platen voor onder andere de singles Waar is Kraan?, Feesttent, Handen omhoog en De manier. In 2017 scoorde hij met het nummer Pompen een grote hit in Vlaanderen. Op 28 september 2018 kwam zijn album Daddy uit, waarvan de track Lil Craney bekroond werd met dubbel platina voor meer dan 160.000 verkochten platen. De single Liefde in de lucht een samenwerking met Chef'Special' zanger Joshua Nolet groeide eveneens uit tot een top 10-hit. In 2013 debuteerde Van der Zouwen als televisiepresentator en presenteerde hij samen met Geraldine Kemper het tweede seizoen van het programma The Next MC. 7 Het jaar daarop ging Kraantje door met presenteren bij het televisienetwerk BNN. Hij maakte deel uit van de groep presentatoren van het Nederland 3 programma De Social Club. 8 Ook als presentator gebruikte hij de naam Kraantje Pappie.
Feesttent Lyrics Kraantje Pappie.
Kraantje Pappie Lyrics. Do you like this song? click stars to rate. Yeah, dit is die party zonder gastenlijst, gewoon een lange tafesrij. Maar iedereen is facking blij. Kijk me nou hoe zat we zijn, niemand hoeft hier knap te zijn., ook geld is niet belangerijk. Gewoon een pot met twintig man en kopen zo een vat gelijk. Bier in m'n' hand, en ik heb remy op m'n' nek. Daar ligt fidax op de grond en die kotst over het hek. Zweet vliegt in't' rond en ik krijg alles in m'n' bek. Des te losser des te beter vind het helemaal te gek. Want dit is losgaan, ouwe kicks, bier dat smaakt naar lauwe pis. Zweten in mijn nieuwe shirt en dansen op die foute hits. Stuk gaan, vage shit, bier dat half water is. In de polonaise en we zingen samen Welkom in de feesttent.
PSV Carnaval Welkom in de feesttent wordt hopelijk ook. Facebook.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 18 februari 2017. Welkom in de feesttent wordt hopelijk ook gedraaid in de Tent op het Wilhelminaplein salaai Lampegat. Kraantje pappie Feesttent lyrics. songtekst lyrics video of kraantje pappie Feesttent welkom in de feesttent kraantje pappie feest tent.
Shazam.
Kraantje Pappie Feesttent Lyrics Genius Lyrics.
In de polonaise en we zingen samen. Hook, Kraantje Pappie.: Welkom in de feesttent. Welkom op de allerleukste party van het dorp mensen. Welkom in de feesttent. Iedereen kent iedereen en dat is hoe het hoort. Op deze party in de feesttent.
In Vorm Feestie paroles par Kraantje Pappie lyrics et parole de chanson.
Reproduction parole interdite sans autorisation. Writers: MARTIJN VAN SONDEREN, THIJS DE MELKER, NIK ROOS, Alex Van Der Zouwen Lyrics powered by www.musixmatch.com. Postez une réaction pour Kraantje Pappie In Vorm Feestie paroles. parole Kraantje Pappie In Vorm Feestie officiel. Autres paroles de Kraantje Pappie. Pompen Blasterjaxx Remix. Het Is Over ft. Feesttent DJ Paul Elstak Remix.
Kraantje Pappie Feesttent songtexten NL.
De stukjes van MC Jiggy Djé worden eerder gepraat dan gezongen. Welkom" in de feesttent, wat tussen de strofen voorkomt, wordt altijd gezongen door Kraantje Pappie. Writers: ALEX VAN DER ZOUWEN, THIJS DE VLIEGER, VINCENT PATTY, MARTIJN VAN SONDEREN, NIK R.
Bio.
Maar ook focust hij zich op de liedjes die hij tijdens zijn live shows ten gehore gaat brengen om zo een plein, kroeg of feesttent compleet op zn kop te kunnen zetten. Want ook al lijkt hij qua uiterlijk op iemand uit een boyband, sfeer brengen kan hij als geen ander.
Salim Seghers officiele website.
De jaarlijkse fanreis met optredens in Spanje zijn steevast een groot succes en deze keer zal Salim onder de Spaanse zon ook zijn nieuwe single Zondagavond voorstellen. Het is een originele vlotte meezinger geworden en zoals vanouds schreef Salim zelf de tekst en muziek.
Carbage Runnin Lyrics.
Aangezien hier wekelijks werd gerepeteerd bleef de muziek in de buurt ook niet onopgemerkt. Dit leidde uiteindelijk tot het eerste optreden voor de band in een feesttent van de J en H Formatie uit Zuidwolde. Na dit eerste hoofdstuk heeft de band een groeiende naam gekregen, mede door optredens in het voorprogramma van onder andere Mooi Wark en Normaal.

Contacteer ons