Zoeken naar songtekst feesttent

   
   
 
songtekst feesttent
raidwssq.cf.
Kraantje Pappie Feesttent Lyrics Genius Lyrics.
Welkom in de feesttent Het is een feestje! More on Genius. Feesttent is het 9e nummer van het in 2014 uitgekomen album Crane II. Kraantje Pappie heeft een gouden plaat ontvangen voor dit nummer. Feesttent" Track Info. Written By Kraantje Pappie.
Kraantje Pappie Wikipedia.
Ook ontving hij gouden platen voor onder andere de singles Waar is Kraan?, Feesttent, Handen omhoog en De manier. In 2017 scoorde hij met het nummer Pompen een grote hit in Vlaanderen. Op 28 september 2018 kwam zijn album Daddy uit, waarvan de track Lil Craney bekroond werd met dubbel platina voor meer dan 160.000 verkochten platen. De single Liefde in de lucht een samenwerking met Chef'Special' zanger Joshua Nolet groeide eveneens uit tot een top 10-hit. In 2013 debuteerde Van der Zouwen als televisiepresentator en presenteerde hij samen met Geraldine Kemper het tweede seizoen van het programma The Next MC. 7 Het jaar daarop ging Kraantje door met presenteren bij het televisienetwerk BNN. Hij maakte deel uit van de groep presentatoren van het Nederland 3 programma De Social Club. 8 Ook als presentator gebruikte hij de naam Kraantje Pappie.
Kraantje Pappie Feesttent Top 40.
We willen meer bestellen Meer bestellen. We willen meer bier snellen Meer bier snellen. We willen meer bestellen. Welkom in de feesttent. Jawel, jawel, dames en heren, het moment is daar. Kraantje Pappie is in de tent. Welkom in de feesttent.
Stichting LVK Groete oet de fieësttent 07.
Es de babysit gestresst, dich op dinsdig smst. Of de dorst van vriedigaovendj noe nog steeds neet is gelest. Es de buurman ut dich fliktj, as dn optocht net vertriktj. Diene voicemail in te spraeke det dien hoes is aafgefiktj.
Marlstone Music Groete oet de fieësttent Tekst Bas. Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer.
2015.,
Fashion Price Outlet. Madeleine Outlet Boutique, Fashion Price Outlet: Luxus Fashion 60%! Outlet HOME SHOPPING SYSTEM MADELEINE ATELIER GS, Fashion First Class 60%!: MADELEINE Boutique: 210 89 83 666. Fashion Price: 210 75 62 298. 2015 2019 Offers by Fashion World.
Kraantje Pappie MC Jiggy Djé Feesttent Songtekst.
Welkom in de feesttent. Was het maar elke avond maar een feestje zoals hier. En als er bij de dixi echt een rij staat. Dan weet je wie daar lekker aan voorbij gaat. De hele groep kijkt kwaad, wil dat ik naar het eind ga. Bekijk het maar moet zeiken als een paard en daarna meer bier stellen. We willen meer bestellen. We willen meer bier snelle. We willen meer bestellen. Welko in de feesttent. Jawel jawel dames en heren, het moment is daar. Kraantje Pappie, MC Jiggy.
Links Rechts Lyrics Snollebollekes Nederlandse Songtekst.
480 verschillende songteksten. Specialist op het gebied van Nederlandstalige songteksten. Home Songtekst Snollebollekes Links Rechts. Ah, zo te zien gebruik je een Adblocker. En dat is natuurlijk prima. Maar het kan zijn dat filmpjes en tekst op NederlandseSongtekst.nl hierdoor wegvallen. Wil je optimaal gebruik maken van NederlandseSongtekst.nl? Schakel dan je Adblocker tijdelijk uit. Links Rechts lyrics Snollebollekes. Sensation weiland anthem. Maar dan net effe anders. Los met de snollebollekes. Klappen met die handjes. Ooh dat wordt weer een zooi. Effe opletten nou. Welkom in de feesttent.
Songtekst Vertaling: Mooi Wark Achter de tent.
Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mooi Wark Achter de tent? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mooi Wark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mooi Wark en zie welke nummers wij nog meer van Mooi Wark in ons archief hebben staan zoals Achter de tent. je zitt'n' te wachten in huus. krieg'n' van joen moe nog een kus. en denkt daj joen maoten al heurt. je telt nog snel eem joen geld. ien van joen maoten die beld.: wi-j stoat nou bij jou veur de deur. je stopt joen geld in de zak. vanoamt dan goaj uut joen dak. de feesttent word joen jachtterrein.
Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé Feesttent Lyrics Musixmatch.
Type song title, artist or lyrics. Top lyrics Community Contribute Business. Sign in Sign up. Kraantje Pappie, MC Jiggy Djé. Thijs de Vlieger. Martijn van Sonderen. Last update on: July 21, 2017. 1 Translation available. We detected some issues. Victor Schmeetz suggested changes to these lyrics. The Lyrics for Feesttent by Kraantje Pappie feat.

Contacteer ons