Meer resultaten voor songtekst feesttent

   
   
 
songtekst feesttent
Marlstone Music Groete oet de fieësttent Tekst Bas. Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer.
Kraantje Pappie Feesttent Top 40.
Artiestinformatie Songinfo Songtekst. Alex van der Zouwen breekt in 2012 door met zijn debuutalbum Crane, waarop hij hiphop combineert met invloeden uit de dubstep. Van dat album van Kraantje Pappie bereikt de single Waar Is Kraan begin 2012 de Top 40. Later dat jaar staat ook zijn bijdrage op Alles Gaat Voorbij van Doe Maar en Postmen één week in de Top 40. In 2013 komen we de rapper tegen op Weekend, waarop ook FeestDJRuud, Dirtcaps en Sjaak te horen zijn. Vrij snel daarna valt hij op als hij alle publicaties op Twitter en Instagram verwijderd. De rapper verklaart dat er niks aan de hand is, maar wel iemand heeft moeten inhuren om zijn historie te verwijderen. Vooruitlopend op het nieuwe album, Crane II, dat in het voorjaar van 2014 mag worden verwacht, staat de single Met Z'n' Tweeën in de Tipparade. Kort voor de release verschijnt Feesttent, waarop ook Jiggy Dje te horen is.
FEESTTENT" LYRICS by KRAANTJE PAPPIE FEAT. MC JIGGY DJÉ: Dames en heren, Wilt.
pyoliticianh.gq.
Songteksten.net Songtekst: Kraantje Pappie Feesttent.
Welkom in de feesttent. Welkom op de allerleukste party van het dorp mensen. Welkom in de feesttent. Iedereen kent iedereen en dat is hoe het hoort. Op deze party in de feesttent. Welkom op de allerleukste party van het dorp mensen.
Salim Seghers officiele website.
Iedereen wist al vlug dat Sophietje het lievelingsnummer was van Salim want hij zong het steevast bij elk optreden. Trouwens de afgelopen weken heeft hij als kleine test het liedje opnieuw een paar keer gebracht tijdens zijn optredens en de reacties waren telkens zeer positief!
Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé Feesttent Lyrics Musixmatch.
Remy Bisschops suggested changes to these lyrics. The Lyrics for Feesttent by Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé have been translated into 1 languages. Yeah, dit is die party zonder gastenlijst, gewoon een lange tafesrij. Maar iedereen is facking blij.
Links Rechts Lyrics Snollebollekes Nederlandse Songtekst.
Home Songtekst Snollebollekes Links Rechts. Ah, zo te zien gebruik je een Adblocker. En dat is natuurlijk prima. Maar het kan zijn dat filmpjes en tekst op NederlandseSongtekst.nl hierdoor wegvallen. Wil je optimaal gebruik maken van NederlandseSongtekst.nl? Schakel dan je Adblocker tijdelijk uit. Links Rechts lyrics Snollebollekes. Sensation weiland anthem. Maar dan net effe anders. Los met de snollebollekes. Klappen met die handjes. Ooh dat wordt weer een zooi. Effe opletten nou. Welkom in de feesttent.
Feesttent Lyrics Kraantje Pappie.
Kraantje Pappie Lyrics. Do you like this song? click stars to rate. Yeah, dit is die party zonder gastenlijst, gewoon een lange tafesrij. Maar iedereen is facking blij. Kijk me nou hoe zat we zijn, niemand hoeft hier knap te zijn., ook geld is niet belangerijk. Gewoon een pot met twintig man en kopen zo een vat gelijk. Bier in m'n' hand, en ik heb remy op m'n' nek. Daar ligt fidax op de grond en die kotst over het hek. Zweet vliegt in't' rond en ik krijg alles in m'n' bek. Des te losser des te beter vind het helemaal te gek. Want dit is losgaan, ouwe kicks, bier dat smaakt naar lauwe pis. Zweten in mijn nieuwe shirt en dansen op die foute hits. Stuk gaan, vage shit, bier dat half water is. In de polonaise en we zingen samen Welkom in de feesttent.
songtekst feesttent
2012 911, 1058, 2 1037, FM laptop, puma 9.84, H K 2014, online me opla ART google play apk download Life, 13 dailymotion Athens Voice 1 online, click @ Life, deBop 3, culture 2018, 6 Identity Media, 87 Lifo, prasinizo 2018.
Kraantje Pappie Feesttent Lyrics Genius Lyrics.
Ook geld is niet belangerijk. Gewoon een pot met twintig man. En kopen zo een vat gelijk. Bier in m'n' hand. En ik heb Remy op m'n' nek. Daar ligt Fiddax op de grond. En, hier, die kotst over het hek. Zweet vliegt in t rond. En ik krijg alles in m'n' bek. Des te losser des te beter. Vind het helemaal te gek. Pre-hook, Kraantje Pappie.: Want dit is losgaan, ouwe kicks. Bier dat smaakt naar lauwe pis. Zweten in mijn nieuwe shirt. En dansen op die foute hits. Stuk gaan, vage shit. Bier dat half water is. In de polonaise en we zingen samen. Hook, Kraantje Pappie.: Welkom in de feesttent. Welkom op de allerleukste party van het dorp mensen. Welkom in de feesttent. Iedereen kent iedereen en dat is hoe het hoort. Op deze party in de feesttent. Welkom op de allerleukste party van het dorp mensen. Welkom in de feesttent. Was het elke avond maar een feestje zoals hier. Verse 2, Kraantje Pappie.: Yeah, en de drive-in DJ. Kondigt alle tracks aan. Een gozer naast me kijkt me aan. En zegt ik word hier gek van. Snap ik wel.

Contacteer ons