Op zoek naar grote feesttent?

   
   
 
grote feesttent
Feesttent huren feestmateriaal huren partytent huren Content2Rent Antwerpen.
Daardoor huur jij de en het feestmateriaal precies op maat van jouw feest én budget. Tent huren voor feestjes van formaat. Zoek je een feesttent te huur? Content2Rent heeft ze in alle soorten en formaten: Partytenten, Pagodetenten, Kadertenten en Starshades. Vraag ons advies om voor jouw feest de juiste partytent te huren. Ontdek onze feesttenten en partytenten. Maak je feest compleet met een frietkraam en springkasteel. Bij Content2Rent is alle feestmateriaal te huur voor een gedekte tafel, walking dinner en buffet. En er is meer: wil je een mobiel frietkraam huren of een springkasteel huren? We brengen ze naar je toe. Enorm bedankt voor de fantastische service en geleverde kwaliteit, wij hadden een prachtdag. An en Mark uit Aartselaar. Propere tent met vloer, uitstekende service, wij zijn content! Lynn en Patricia uit Duffel. Goede service en we moesten niks afwassen Bedankt voor alles! Karine en Kris uit Aartselaar. Bedankt voor de uitstekende service en het samenstellen van het materiaal, altijd leuk als je wat tips krijgt.
Feesttenten huren Prijzen Limburg Vlaam brabant.
Ook al organiseer je jouw feest zelf, een kwaliteitsevenement kan niet doorgaan zonder een goede feesttent! Feesttenten huren lijkt iets gewoon, maar het kan een enorm groot verschil zijn om jouw evenement tot een buitengewoon succes te maken! Als de gasten arriveren, kunnen ze een wow" effect ervaren.
Feesttent huren of kopen Kontent Structures.
Wij denken graag met u mee over de mogelijke uitstraling en facilitaire aanvullingen. Bij Kontent Structures verhuren we al meer dan 20 jaar feesttenten. Samen gaan we met u op zoek naar de ideale tent welke geheel aan uw eisen voldoet. Hoe klein of groot uw accommodatie ook dient te zijn, de juiste uitstraling en hoge kwaliteit is van groot belang. Ons uitgebreide assortiment biedt de keuze die u zoekt. Een boogdak of puntdak? Of een tentstructuur met speciale vorm? Lichtdoorlatend of verduisterend zeilwerk, glaswanden of een overdekt terras. Wij gaan graag met u in gesprek om de ideale invulling van uw tentaccommodatie te vinden. Onze feesttent constructies zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.: Breedte: 5 tot 50 m. Lengte: zo lang u wenst; in veelvouden van 5 m. Zijwandhoogte: 2.50, 3 of 4 m. Voor de verhuur hanteren wij een minimale afmeting van 100 m. Bij Kontent Structures kunt u rechtstreeks bij de producent een tent kopen van professionele kwaliteit.
Grote partytent te huur 2VRent.
Wanneer je buiten een feest wilt geven, is het verstandig om een grote en luxe partytent bij ons te huren. Op die manier ben je niet meer afhankelijk van het weer tijdens jouw evenement. Ook wanneer het Vlaamse weer minder meezit, is het bij jou droog en warm. Doordat de grote tent die wij te huur aanbieden waterdicht en windbestendig is, gaat jouw feest hoe dan ook door.
Tentenverhuur Sleidinge Wij staan garant voor het verhuren van kwaliteitsvolle materialen tegen scherpe prijzen! Van tenten tot tafels, stoelen, koelkasten, Wij verhuren alles voor jullie feest of evenement.
Onze opvallende pagodetent of stretchtent kan gebruikt worden voor elk type van feest of evenement! De prachtige puntdaken stralen de nodige elegantie uit die elk feestje de juiste uitstraling heeft. Er kunnen meerdere pagode tenten tegen elkaar geplaatst worden. Dit zowel in de lengte als in een vierkant. Ook met de stretchtent kunnen wij verschillende richtingen uit. Bekijk de feesttenten! Onze slaaptenten zien wij als een extra troef in ons gamma. Wij verhuren zowel kleine slaaptenten 4 a 5 personen als grote slaaptenten 20 personen. Deze slaaptenten zijn ideaal voor kampen, maar brengen ouders ook rust en voldoening op de slaapfeestjes van hun kroost. Ondertussen hebben wij ook ervaring bij het verhuren van onze slaaptenten op sportevenementen/festivals. Doordat deze tenten zonder problemen tegen elkaar kunnen geplaatst worden, kunnen wij slaaptenten voorzien voor gelijk welke groep. Ontdek de slaaptenten! Eens de tent of zaal is gereserveerd!
Tentenverhuur Deforche Huur uw tent Feesten Events.
Tentenverhuur Deforche FESTIVAL, PRIVÉFEEST OF TIJDELIJKE OPSLAG? 0478 43 32 97. Voor alle aanvullende informatie zijn we altijd bereikbaar. BE 0558 859 560. Uw evenement in onze tenten. Welkom op de site van tentenverhuur Deforche. We verhuren allerlei tenten in België Zuid-Nederland. U kunt voor elke gelegenhied op ons rekenen. In ons gamma beschikken we over span en kadertenten tot grote concerttenten. Voor ons is elke klant gelijk, groot of klein. Iedereen verdient de beste service. We staan dan ook altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. We hopen u te mogen begroeten op uw volgende evenement. Wij houden er aan stipt op de afspraak te zijn. Veilig en snel bouwen is onze grootste troef. Uw spantent van 20 x 40m met vloer plaatsen we in 2 uur.
Partytenten Feesttenten kopen.
Voor weidetenten die extra standvastig dienen te worden gemonteerd, zijn er staticas zekerheidspluspakketten verkrijgbaar. Naast dat deze weidetenten als voederplaats, rustplaats of als droge schaduwplek voor dieren kunnen worden gebruikt, kunnen deze tenten ook als mobiele opslagplaats of werkplaats worden gebruikt. Het voordeel van een weidetent is dat deze enorm snel is opgebouwd en eenvoudig op elk moment kan worden verplaatst. Ervaar meer over onze andere categorieën. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment accessoires. Pas je tent aan naar behoeften met nieuwe ingangen en extra tussenwanden en zijwanden.
Fiesta Rent Tentverhuur.
Ook in ons gamma: Heliumflessen. Fiesta-rent zorgt voor al uw feesten, van een huwelijksfeest, evenement, bijeenkomst, optredens, of party maken wij een succes. Daar wij veel producten en ervaring op stock hebben kunnen wij van uw feest of evenement een geslaagd geheel maken. Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent. U kan onze borden en bestekken ook vuil terugbrengen en door onze diensten laten afwassen. Bekijk onze tenten. Bekijk onze catalogus. Fiesta Rent Atomiumstraat 8 9100 Sint-Niklaas België.
grote feesttent
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
grote feesttent Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van grote" feesttent" in Engels. big large great major huge. marquee party tent party central. Na het repetitiediner gingen we allemaal naar de grote feesttent.
Festivaltent huren festivaltenten zijn grote en hoge tenten, ideaal voor concerten en feesten.
Deze festivaltent is te huren met entreetenten in dezelfde kleurstelling, waardoor u een prachtig geheel krijgt. De tent is via tunnels ook koppelbaar met onze andere tenten. Festivaltenten toegankelijk en veilig. Festivaltenten kunnen daarnaast ook uitgevoerd worden met rolstoeldrempels, bordjes nooduitgang, dubbele deurbruggen en vele extra's. Nooddeuren met pushbarsluiting kunnen worden geplaatst, zodat de tent volledig dicht kan blijven en de wind geen vrij spel heeft. Alle festivaltenten zijn doorgerekend volgens de Europese norm NEN-EN 13782. Tekeningen van de diverse afmetingen vindt u onder Downloads en ook het tentboek kunnen wij u digitaal aanleveren. Heeft u meer informatie over een festivaltent nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op. breedte: 32 m. lengte: 20-130 m. verlengen per: 7.5 of 10 m. zijkanthoogte: 3 m. nokhoogte: 8.85 m. mastafstand: 8 m. rigging: 100 kg/mast. Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat.: het Technische Fiche TF met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel 3D in DWG-format.

Contacteer ons